Frakt av min soffa

Frakt av min soffa

Välkomna, välkomna ska ni vara mina fina och snälla läsare. Jag hoppas att ni har haft det bra sedan vi sågs senast, skulle ni inte vilja dela med er om vad ni har gjort sedan mitt senaste inlägg? Jag har inte gjort så mycket mer än att plugga och gått på föreläsningar för min juridikutbildning som vanligt, men jag tycker att det är roligt så det stör inte mig. Något jag har behövt leta upp ett tag är någon som håller på med transport i Kristianstad som kan frakta min nya soffa som jag har köpt på ett möbelvaruhus.

Jag har som sagt beställt en ny soffa på ett möbelvaruhus och den är väldigt stor och fin, till skillnad från min nuvarande soffa som är liten och väldigt gammal. Jag räknade med att kunna hämta soffan själv med min bil, men eftersom den nu har gått sönder och ingen som jag känner har dragkrok har det blivit lite knepigt. Jag hörde då av mig till ett företag som håller på med bland annat transport i Kristianstad och kollade om de kunde hjälpa mig, och som tur var ville de göra det. Jag har fortfarande inte hämtat soffan, men nu är det bara två dagar kvar till jag ska hämta den och de ska som sagt hjälpa till och det är väldigt snällt! Om det inte var för MCDF Transport som håller på med transport i Kristianstad så tror jag inte att jag skulle lösa att hämta soffan, men det är ju tur att de finns. Nu ska jag avrunda detta inlägg och lägga mig och vila en stund, för jag är väldigt trött just nu. Ni får ha det bra så ses vi nästa gång.


Kommentarer är stängda.