Trappstädning i Täby

Trappstädning i Täby

Hallihallå bloggen!

Idag tänkte jag prata lite om min affärsverksamhet och hur den går. För några månader sen köpte jag ett hyreshus i en Täby utanför Stockholm och nu när hyrorna har börjat trilla in på kontot bestämde jag mig för att anställa en firma som tar hand om husets trappstädning. Jag har tidigare gjort detta själv men det har tagit väldigt mycket av min tid och gjort att jag inte kunnat lägga ner den tid som jag vill på mina verksamheter.

Igår var första gången som jag gjorde ett besök i fastigheten efter att Clean Partner hade varit där och det verkar som att de är riktigt skickliga på trappstädning, det doftade fräscht och var kliniskt rent i hela trapphuset så jag litar fullt ut på dem och är extremt nöjd med att jag kan fortsätta med mina affärer istället för trappstädning i Täby.

Min nästa plan är att köpa ett sommarhus utanför skärgården för att dels kunna hyra ut för att inkassera lite pengar men också för att jag ska kunna komma bort och få ett miljöombyte. Så affärerna rullar på bra och lokalen som jag äger en bit utanför Täby har blivit till fina kontor som numera också hyrs ut till olika företag. Har ni några planer eller tips på på bra investeringar inom fastighetsbranschen så tar jag gärna emot tips.

I nästa blogginlägg så tänkte jag dela med mig av min historia om hur jag blev en person som idag endast arbetar för mig själv och hur man bäst lyckas som affärsman. Jag lovar er att det kommer bli väldigt intressant och kanske kan det bidra till ett startskott för eran karriär som egenföretagare.

Over and out!


Kommentarer är stängda.