Mitt jobb på en redovisningsbyrå i Örebro

Mitt jobb på en redovisningsbyrå i Örebro

Hej alla fantastiska företagare och entreprenörer!

Brukar ni få inspiration och motivation från andra entreprenörer på sociala medier? Ni vet ju att jag jobbar på en redovisningsbyrå i Örebro och jag trivs så bra med att få hjälpa företagare och entreprenörer med deras ekonomi.

Mina föräldrar var egenföretagare så jag fick bra inblick i hur det är men allt eftersom jag blev äldre så märkte jag att det jag tyckte var roligast och mest intressant var ekonomin. Jag satt en del med pappa och fick lära mig grunderna och redan när vi skulle på praktik i högstadiet så sökte jag mig till en redovisningsbyrå. På gymnasiet lästa jag samhäll med inriktning på ekonomi och jag har aldrig ångrat det. Dock har jag aldrig varit lika intresserad av att driva egen firma utan sökt mer trygghet och velat vara anställd.

Det finns fördelar och nackdelar med allt men för mig har det känts rätt på det sättet. Annars är det vanligt att man som ekonom eller redovisningskonsult startar upp eget företag eller frilansar. I Örebro finns en del konkurrens inom branschen så det gäller att hela tiden följa med i utvecklingen och till exempel synas i sociala medier och olika kanaler, för annars försvinner man liksom i bruset.

När människor googlar efter en redovisningsbyrå så gäller det att vara högt upp på rankingen för oftast tar kunder någon av de första på listan som dyker upp. Där har jag tror jag att jag kan bidra en del som anställd att jag lärt mig en del knep om hur man som företag behöver jobba med marknadsföring men även med sina kundrelationer, så att kunderna stannar och även rekommenderar vidare. Nu ska jag återgå till mitt kontor och jobba vidare, kafferasten är slut för denna gången.

Jag önskar er en riktigt fin dag!


Kommentarer är stängda.