Helsingborgs bästa redovisningsbyrå

Helsingborgs bästa redovisningsbyrå

Hej på er!

Tänk att jag vågade! Jag tog modet och satsar på min dröm att förverkliga mina idéer och starta aktiebolag. Det känns stort, roligt och även lite nervöst men samtidigt helt rätt läge! I och med att jag tar det steget så känner jag att jag inte längre vill lägga tid på redovisning utan hellre fokusera på det som jag är bra på, därför känns det grymt att ha hittat en redovisningsbyrå i Helsingborg som jag fått förtroende för.

Kerstin Mellblom driver Mellbloms Redovisning och jag tycker det känns bra att vända mig till en lite mindre byrå. Här kan jag få hjälp med både löpande bokföring, momsredovisning och bokslut med mera.

Eftersom jag själv bor i Helsingborg så vill jag ha en redovisningsekonom på nära håll så det här känns perfekt. Jag vet själv att det kan upplevas som en riktig djungel när man ska söka efter en bra, kunnig och prisvärd redovisningsbyrå och jag blev faktiskt själv rekommenderad av en bekant att kontakta Mellbloms Redovisning, och det är jag väldigt tacksam för.

Vill och behöver man så kan man även få hjälp med budgetering, fakturering och skattedeklaration. Jag själv tycker det är roligt att göra en budget och fakturering går ganska lätt med olika mallverktyg. Men det andra tar mer energi än det ger och då är det bättre att lämna bort det man känner att man behärskar mindre bra. Jag vill ju kunna ha mer tid och energi till själva företaget och det får jag nu tack vare att jag lämnar bort en del av det jobbet till en redovisningsbyrå.

Med detta vill jag också passa på att önska alla entreprenörer där ute i vårt avlånga land ett fantastiskt och gynnsamt 2020!


Kommentarer är stängda.