Ny redovisningsbyrå

Ny redovisningsbyrå

Hej igen bloggen!

Så här på kvällskvisten tänkte jag berätta för en rolig historia om hur Marie på sin nagelsalong också blev min nya redovisningsbyrå. Ända sedan jag startade mitt företag så har jag fått arbeta med ekonomi och redovisning själv, tills jag lite märkligt nog gick till Marie för att göra min naglar. När man gör sina naglar så tar det oftast en bra stund så det finns alltid tid för lite småprat så jag och Marie började prata om affärer och entreprenörskap, det var då jag fick reda på att hon även har en redovisningsbyrå. Samtalen blev allvarligare och jag blev mer intresserad av hennes ekonomiska kunskaper. Hon förklarade för mig hur jag skulle kunna slippa massa arbete genom att låta hennes redovisningsbyrå ta hand om mitt företags bokföring och ekonomi. Det tog inte särskilt lång tid innan vi kom överens, faktum är att mina naglar inte hann bli klara innan vi påbörjade vårat samarbete.

Så nu kommer Marie hit till Halmstad någon gång i veckan för att sköta ekonomin och redovisningen, ibland gör hon även mina naglar vilket är perfekt för då kan vi prata affärer samtidigt som vi båda får andra saker och ting gjort. Visst är det lite kul med sådana här historier, man vet aldrig var man träffar en affärspartner någonstans och ibland är det på nagelsalongen. Vem vet jag kanske träffar någon annan som jag kan göra affärer med när jag går ut och äter middag ikväll med mina väninnor, en sak har jag lärt mig och det är att man kan aldrig veta med full säkerhet. Framförallt inte när det kommer till affärsverksamheten.

Nu har det varit några inlägg här om mitt företag och därför kommer jag att rikta nästa inlägg till mitt privatliv och vad som händer där. Ha en fin kväll alla läsare.  


Kommentarer är stängda.